Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

Stručni seminari i poslovni tečajevi
 
Registirajte se besplatno Kalendar seminaraUvjeti

Prijava poreza na dohodak i dobit za 2013.

Vrijeme je sastavljanja poreznih prijava kako za poduzetnike tako i za građane. Kako sastaviti prijave i na što obratiti pažnju? Da li postoje porezne olakšice i kako ih iskoristiti? Kako....? Pridružite nam se na ovom interaktivnom seminaru, donesite vlastite primjere i saznajte odgovore na svoja pitanja i nedoumice, te što donose promjene poreznih propisa.

Termin seminara

TerminMjestoCijena

Predavači

 
dipl. oec Ksenija Kramar, ovlašteni porezni savjetnik i ovlašteni revizor

Završila je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1981. godine. Radno iskustvo stjecala je radom u Ljubljanskoj banci d.d. Zagreb u kojoj je radila od 1981.-1990. godine na poslovima analize razvoja i poslovanja pojedinih poduzeća za pripremu odluka bančinih tijela o investicijskom i dugoročnom kreditiranju kao voditelj odjela dugoročnog kreditiranja. Od 1990. do 1993. godine kao direktorica sektora za kreditiranje privrede, sudjeluje u utemeljenju kunskog i deviznog poslovanja Zadružno privatne banke, koja mijenja ime u Ilirija banka d.d.Zagreb. Zajedno sa suosnivačima razvila je neovisnu tvrtku za reviziju, računovodstvo i porezno savjetovanje Krako – Revizija d.o.o. Zagreb gdje danas radi na radnom a mjestu člana uprave društva zadužena za područje revizije i poreznog savjetovanja. Osnivač je društva Kramar Porezno Savjetovanje j.t.d. Zagreb specijaliziranog za usluge poreznog savjetovanja s Odobrenjem za rad ministra financija Republike Hrvatske Klasa: UP/I-131-01/01-01/18, Ur.broj: 513-07-21/07-04-8 od 7. srpnja 2004. godine. Posjeduje zvanja i certifikate ovlaštenog poreznog savjetnika, ovlaštenog revizora, te ovlaštenog računovođe. Asistent je na Visokoj politehničkoj školi u Zagrebu - kolegij "Računovodstvo i financije". Koautorica je programa jednogodišnjeg školovanja za stjecanje zvanja Porezni specijalist koji se izvodi pri Poslovnom učilištu Experta. Predavačica je na brojnim edukacijama iz područja poreza, računovodstva i financija namijenjenim računovođama, poreznim savjetnicima te visokom i srednjem menadžmentu.

Namjena seminara

Radionica se temelji na praktičnim iskustvima i ima za cilj uputiti Vas tko su obveznici podnošenja poreznih prijava, kako provesti kontrolno-analitičke postupke pri utvrđivanju dohotka i dobiti za 2013. godinu, kako popuniti porezne prijave, ali i na što obratiti pažnju nakon izmjena poreznih propisa.

Ciljna skupina

Radionica je namijenjena voditeljima financija i računovodstva, vlasnicima i voditeljima knjigovodstvenih ureda, obrtnicima, poreznim savjetnicima, svima koji sudjeluju u kreiranju porezne politike poduzeća, svima onima koji o porezima žele znati više.

Raspored seminara

08:45-09:00 prijem i registracija polaznika
09:00-11:00 Obveznici prijave poreza na dobit
- Kontrolno-analitički postupci pri utvrđivanju dobiti za 2013.
- Sastavljanje godišnje prijave poreza na dobit za 2013. godinu
11:00-11:30 pauza za kavu
11:30-13:00 Obveznici prijave poreza na dohodak
- Kontrolno-analitički postupci pri utvrđivanju dohotka za 2013.
- Sastavljanje godišnje prijave poreza na dohodak za 2013. godinu
13:00-14:00 pauza za ručak
14:00-16:00 Novosti u oporezivanju dohotka i dobiti
– diskusija
– dodatna pitanja polaznika edukacije Lokacija održavanja seminara:

Verlag Dashofer
P. Šubića 42/1
10 000 Zagreb

Računovodstveno evidentiranje i regulativa statusnih promjena (pripajanje, spajanje, podjele društva kapitala…)

Pripajanje, spajanje, stjecanje, holding društva, zajednički pothvati i ostala ugovorna povezivanja, razdvajanje društava, izdvajanje jednog dijela iz društva, prodaja jednog dijela društva

Poslovne kombinacije trgovačkih društava sve su učestalije u poslovnoj praksi zbog raznih razloga, od smanjenja troškova, povećanja udjela na tržištu, poreznih i raznih drugih ušteda.

Kroz praktične vježbe upoznajte se sa provođenjem statusnih promjena u poslovnim knjigama i financijskim izvještajima.

PREDAVAČICA: Zorica Šimić dipl.oec.

Zagreb, 9.5.2014.

 

Partneri

Kontakt

VERLAG DASHÖFER, d.o.o. centar za obrazovanje i izdavačku djelatnost
Šubićeva 42/1
10 000 Zagreb

Tel: 01 / 46 55 107
Fax: 01 / 46 55 108
E-mail: info@dashofer.hr

E-NOVINE


Uvjeti

Pročitajte naše uvjete.