Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

> Stručni seminari i poslovni tečajevi
 
Registirajte se besplatno Kalendar seminaraUvjeti

Prijava poreza na dohodak i dobit za 2013.

Vrijeme je sastavljanja poreznih prijava kako za poduzetnike tako i za građane. Kako sastaviti prijave i na što obratiti pažnju? Da li postoje porezne olakšice i kako ih iskoristiti? Kako....? Pridružite nam se na ovom interaktivnom seminaru, donesite vlastite primjere i saznajte odgovore na svoja pitanja i nedoumice, te što donose promjene poreznih propisa.

Termin seminara

TerminMjestoCijena

Predavači

 
Završila je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1981. godine. Radno iskustvo stjecala je radom u Ljubljanskoj banci d.d. Zagreb u kojoj je radila od 1981.-1990. godine na poslovima analize razvoja i poslovanja pojedinih poduzeća za pripremu odluka bančinih tijela o investicijskom i dugoročnom kreditiranju kao voditelj odjela dugoročnog kreditiranja...

Namjena seminara

Radionica se temelji na praktičnim iskustvima i ima za cilj uputiti Vas tko su obveznici podnošenja poreznih prijava, kako provesti kontrolno-analitičke postupke pri utvrđivanju dohotka i dobiti za 2013. godinu, kako popuniti porezne prijave, ali i na što obratiti pažnju nakon izmjena poreznih propisa.

Ciljna skupina

Radionica je namijenjena voditeljima financija i računovodstva, vlasnicima i voditeljima knjigovodstvenih ureda, obrtnicima, poreznim savjetnicima, svima koji sudjeluju u kreiranju porezne politike poduzeća, svima onima koji o porezima žele znati više.

Raspored seminara

08:45-09:00 prijem i registracija polaznika
09:00-11:00 Obveznici prijave poreza na dobit
- Kontrolno-analitički postupci pri utvrđivanju dobiti za 2013.
- Sastavljanje godišnje prijave poreza na dobit za 2013. godinu
11:00-11:30 pauza za kavu
11:30-13:00 Obveznici prijave poreza na dohodak
- Kontrolno-analitički postupci pri utvrđivanju dohotka za 2013.
- Sastavljanje godišnje prijave poreza na dohodak za 2013. godinu
13:00-14:00 pauza za ručak
14:00-16:00 Novosti u oporezivanju dohotka i dobiti
– diskusija
– dodatna pitanja polaznika edukacije Lokacija održavanja seminara:

Verlag Dashofer
P. Šubića 42/1
10 000 Zagreb

Konferencija

NAPLATA POTRAŽIVANJA U POSLOVNOJ PRAKSI

Pripremili smo za Vas temu za koju smo zaprimili najviše pitanja i za koju su naši korisnici pokazali najviše interesa. Naplata potraživanja.

Konferencija je namjenjena šefovima računovodstva, ekonomistima, financijskim direktorima, vlasnicima poduzeća, direktorima poduzeća, te svima koje ova tema zanima i koji žele riješiti probleme koje imaju s naplatom.

Saznajte kako potraživanja nastaju i kako s njima postupati s poreznog i računovodstvenog stajališta. Porezni savjetnici će Vas savjetovati kako osigurati, naplatiti i otpisati potraživanja. Sve u skladu s aktualnim zakonodavstvom u 2015. godini.  Detaljno ćemo Vam približiti pravni vidik potraživanja. Koje su posebnosti potraživanja prema dužnicima koji su u stečaju i restrukturaciji poduzeća?


Kroz primjere iz prakse ćete doznati kakva specifična iskustva imaju stručnjaci koji se s ovom problematikom bave već dugi niz godina i koja su njihova rješenja.  Vjerujemo da će Vam biti korisna i radionica na kojoj ćete naučiti kako efektivno i uspješno naplatiti potraživanja.

Konferencija će se održati 16.4.2015.

Više informacija www.konferencija.dashofer.hr

 

Partneri

Kontakt

VERLAG DASHÖFER, d.o.o. centar za obrazovanje i izdavačku djelatnost
Šubićeva 42/1
10 000 Zagreb

Tel: 01 / 46 55 107
Fax: 01 / 46 55 108
E-mail: info@dashofer.hr

E-NOVINE


Uvjeti

Pročitajte naše uvjete.