+385 1 4655 107

Najčešća pitanja iz područja oporezivanja PDV-om, porezom na dohodak i porezom na dobit

Uvod

Iako postoji kontinuitet u oporezivanju, još uvijek postoje dvojbe u situacijama oporezivanja PDV-om. Porezom na dohodak i dobit, registracije za potrebe PDV-a, kod podnošenja propisanih izvješća, poreznom priznavanju troškova, obračuna plaća, korištenja olakšica i oslobođenja.

Na seminaru će se kroz praktične primjere polaznika pružiti odgovori na specifična pitanja iz područja oporezivanja. Objasnit će se sustav oporezivanja, utvrđivanja mjesta oporezivanja i poreznog obveznika, podnošenja propisanih izvješća (obrazac JOPPD, Obrazac PDV, PDV-S, Zbirna prijava), oporezivanje povezanih transakcija, trostranog posla, što je to lažni trostrani posao, oporezivanje uvoza i izvoza, obračuna plaća, korištenja olakšica kod zapošljavanja, izračunavanje razmjernog dijela godišnjeg odmora, utvrđivanja porezno priznatih i porezno nepriznatih troškova, obveza plaćanja poreza po odbitku i ostalo.

Ciljna skupina

Edukacija je namijenjena menadžerima računovodstva i financija, nabave i prodaje, svima koji sudjeluju u kreiranju poslovne i porezne politike društva, svima koji rade na poslovima računovodstva i financija te plana i analize.

DatumMjestoCijena  
6.11.2018Zagreb1499 Kn + PDVPrijavite se 

Predavač

dipl.oec. Ksenija Kramar ovlašteni revizor i porezni savjetnik

Završila je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1981. godine. Radno iskustvo stjecala je radom u Ljubljanskoj banci d.d. Zagreb u kojoj je radila od 1981.-1990. godine na poslovima analize razvoja i poslovanja pojedinih poduzeća za pripremu odluka bančinih tijela o investicijskom i dugoročnom kreditiranju kao voditelj odjela dugoročnog

Raspored seminara

08:45 - 09:00 Prijam i registracija polaznika

09:00 - 11:00

  • Oporezivanje PDV-om + praktični primjeri

11:00 - 11:30 Pauza za kavu

11:30 - 13:00

  • Oporezivanje porezom na dohodak + praktični primjeri

13:00 - 14:00 Pauza za ručak

14:00-16:00

  • Oporezivanje porezom na dobit + praktični primjeri

Lokacija održavanja seminara:

Verlag Dashofer 
P. Šubića 42/1
10 000 Zagreb

Prijavite se. Pristup omogućen samo registriranim korisnicima.
Prijavite se.

Ostali seminari predavača:

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima