Porezna optimizacija

Uvod

Cilj ovog seminara je upoznati sve zainteresirane s mogućnošću uštede u poslovanju kroz postupak porezne optimizacije. Prema Zakonu o porezu na dobit, poreznu osnovicu čini računovodstvena dobit uvećana i umanjena prema odredbama Zakona.

No postoje različite druge mogućnosti i pravila koja je dopušteno primjenjivati, a primjenom kojih je moguće utjecati na računovodstvenu dobit, odnosno na poreznu osnovicu, pa samim time, konačno i na računovodstvenu zaradu (dobit). Stoga je iznimno važno upoznati se sa svim mogućnostima porezne optimizacije, kako bi se smanjilo porezno opterećenje, te na taj način ostvarilo što bolji poslovni rezultat, u okvirima dopuštenima zakonskim odredbama. 

Ciljna skupina

Seminar je namijenjen voditeljima financija i računovodstva, kao i djelatnicima u odjelu financija, računovodstva i kontroliga te svima koji žele saznati sve o novostima u poreznoj optimizaciji.

DatumMjestoCijena  
15.12.2017Rijeka1499 Kn + PDVPrijavite se 

Predavač

Dean Cimera mag.oec.

Znanja iz ekonomije i financija stekao je radeći u društvu CT-CON d.o.o. kao samostalni knjigovođa i konzultant. Nakon što je ispunio uvjete, pristupa pripremi i polaganju ispita za ovlaštenog poreznog savjetnika. U svibnju 2014. godine polaže sve zakonom propisane ispite te stječe zvanje ovlaštenog poreznog savjetnika. 2015. otvara javno trgovačko

Raspored seminara

08:45 - 09:00 Prijam i registracija polaznika

09:00 - 11:00

  • Porezna optimizacija u okviru odredbi Zakona o porezu na dobit

11:00 - 11:30 Pauza za kavu

11:30 - 13:00

  • Porezna optimizacija u okviru odredbi Zakona o porezu na dobit

13:00 - 14:00 Pauza za ručak

14:00-16:00

  • Ostale mogućnosti poreznih ušteda

Lokacija održavanja seminara:

HOTEL JADRAN

Šetalište XIII divizije,

51000 RIJEKA

Prijavite se. Pristup omogućen samo registriranim korisnicima.
Prijavite se.

Ostali seminari predavača:

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima