Verlag Dashöfer |  +385 1 4655 107

Obračun plaća i naknada radnika za vrijeme samoizolacije/izolacije, rada od kuće i drugih oblika rada za vrijeme trajanja koronavirusa

Uvod

Zbog iznimne situacije u kojoj smo se našli usplijed epidemije korona virusa COVID-19 mnoge tvrtke su odlučile uvesti rad od kuće zbog sigurnosti svojih zaposlenika. Također, zatvaranjem škola i vrtića to je mnogima jedina mogućnost nastavka rada. Također, djelatnici mnogih tvrtki našli su se u obvezi „samoizolacije“.

Pitanja koja je korona virus nametnuo  poslodavcima su:  Kako obračunati plaću za djelatnike koji rade kod kuće? Tko mora voditi evidenciju radnog vremena kod rada kod kuće? Kako tretirati rad kod kuće uslijed obveze „samoizolacije“ djelatnika? Mora li se „samoizolacija“ tretirati kao bolovanje? Kako ispravno popuniti JOPPD obrasce?  Koju osnovicu za obračun naknade za bolovanje treba primijeniti?

Bitno je na vrijeme reagirati i osigurati sve informacije te se upoznati sa zakonskim propisima koje je u ovoj situaciji potrebno primijeniti. Kako bi na siguran način bili upoznati sa svim navedenim organizirali smo webinar gdje ćemo Vam dati odgovore na sva pitanja.

U sigurnosti svoga doma ili ureda budite informirani o najaktualnijoj temi danas.

DatumMjestoCijena  
17.4.2020Ispričavamo se, ali nije moguće naručiti seminar u ovom terminu

Pošaljite upit za novi termin radionice
Kn + PDVIspričavamo se, ali nije moguće naručiti seminar u ovom terminu

Pošaljite upit za novi termin radionice
 

Predavač

Maja Hleb dipl.oec

Stalna je sudska vještakinja za područje ekonomije pri Županijskom sudu u Varaždinu. Na rukovodećim poslovima u računovodstvu, financijama i porezima radi 28 godina. Između ostalog, bila je pročelnica Porezne uprave - Područnog ureda Koprivnica, predsjednica uprava komunalnih trgovačkih društava, članica gradskih i županijskih odbora za gospodarstvo i razvoj.

Raspored seminara

Predviđeno trajanje webinara je 90 minuta.

Iz programa izdvajamo:

  • Obračun plaća za vrijeme samoizolacije i izolacije,
  • Naknada za radnike,
  • Obračun plaća rada od kuće,
  • Primjer JOPPD obrasca,
  • Bolovanje,
  • Rasprava i odgovori na pitanja.
Prijavite se. Pristup omogućen samo registriranim korisnicima.
Prijavite se.

Ostali seminari predavača:

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima