Verlag Dashöfer |  +385 1 4655 107

HR za početnike

Uvod

Pripremili smo edukaciju za sve koji nemaju formirane svoje HR odjele i mikro, male i srednje tvrtke kako bi se na što lakši način upoznali sa određenim zakonskim regulacijama zapošljavanja, ali i zbog čega je odjel ljudskih potencijala toliko bitan u organizaciji. Polaznici će se upoznati s funkcijom odjela i troškovima formiranja odjela te kako što lakše provesti selekcijski proces,odnosno zaposliti novog radnika i pobrinuti o zadovoljstvu radnika u organizaciji. Posao je strukturiran i povlači sa sobom mnogo bitnih stavki na koje je potrebno paziti. Upoznajte se sa HR-om za početnike!

Ciljna skupina

Seminar je namijenjen poduzećima koja nemaju svoje HR odjele te mikro, malim i srednjim tvrtkama koji aktivno upravljanju ljudskim potencijalima.

DatumMjestoCijena  
7.6.2023Ispričavamo se, ali nije moguće naručiti seminar u ovom terminu

Pošaljite upit za novi termin radionice
170 Kn + PDVIspričavamo se, ali nije moguće naručiti seminar u ovom terminu

Pošaljite upit za novi termin radionice
 

Predavač

Mirta Škaljac mag. oec.

Mirta Škaljac, mag. oec.

Nakon završenog magisterija ekonomije, upisuje postdiplomski studij Međunarodnih odnosa te završava Akademiju poslovne izvrsnosti Human Resource Mangement. Konzultantica je u području radnog prava, organizacije rada i pripreme za tržište rada. Sudjelovala je na brojnim predavanjima, konferencijama i projektima te je

Raspored seminara

Predviđeno trajanje predavanja od 09:00 do 13:00 sati.

  • Uvod u HR- razlika između kadrovske i HR funkcije tvrtke
  • Paradigma HRa- u malim tvrtkama VS u velikim tvrtkama
  • Koje funkcije HR-a ima Vaše poduzeće?
  • Šta je strateška funkcija HR-a? Primjeri velikih tvrtki i šta primijeniti na male tvrtke
  • Selekcija i zapošljavanje. Kako voditi selekciju i kako radnika uvesti u posao
  • Kada tvrtka treba formirati HR odjel? Razlozi ZA i PROTIV. Trošak HR odjela
  • Ugovori o radu, „šprance“ i stvarna potreba tvrtke. Kako se poslodavac može zaštiti ugovorno? Što obavezno staviti u ugovor, a koje su opcije i mogućnosti?
  • Plaće, dodaci na plaću, naknade plaća, bonusi i nagrade zaposlenicima. Određivanje visine plaća i beneficija za zaposlenike? Zašto bi radnik odabrao Vašu tvrtku za poslodavca i zašto bi ostao kod Vas?
  • Mjerenje zadovoljstva radnika i učinak razine zadovoljstva na profit tvrtke
  • Donošenje odluka koje se direktno odnose na radnike. Kako uskladiti ono što je propisano zakonom sa potrebama poslovanja i zadovoljstvom radnika?
Prijavite se. Pristup omogućen samo registriranim korisnicima.
Prijavite se.

Ostali seminari predavača:

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima