Verlag Dashöfer |  +385 1 4655 107

Uvjeti

Slažem se sa svim uvjetima dostave i plaćanja navedenima na ovom obrascu.
Potvrđujem istinitost navedenih podataka!

Uvjeti plaćanja:
Uplatu izvršite nakon primitka računa, koji ćemo Vam poslati zajedno s rasporedom seminara putem e-maila. Ukupni iznos za plaćanje je 1.499,00 Kn (bez PDV-a) po polazniku.


U cijenu seminara uključeno je osvježenje uz kavu, bezalkoholna pića, ručak te troškovi radnih i pisanih materijala. Stručni seminar bit će održan samo u slučaju dovoljnog broja prijavljenih polaznika seminara. Izdavačka kuća pridržava pravo na eventualne izmjene predavača, mjesta održavanja seminara ili otkazivanja seminara. O svim izmjenama ćemo Vas obavijestiti pisanim putem, telefonski ili e-mailom. Molimo Vas da vodite računa o tome da ste prisustvovanjem na stručnom seminaru obvezni poštivati zabranu snimanja svih vrsta audio, video ili audio/video zapisa.
U slučaju da želite stornirati svoju prijavu za seminar (odustati od seminara), molim Vas da to učinite pisanim putem najmanje 10 dana prije održavanja seminara. Ukoliko nas ne kontaktirate pisanim putem u roku od pet dana prije održavanja seminara snosit ćete troškove u punom iznosu seminara (1.274,15 kn bez PDV-a), a u roku od 5 do 10 dana, 50% od pune cijene seminara. Ne zaboravite, da je u slučaju Vaše spriječenosti moguće ustupiti svoju prijavu za seminar drugim osobama.
U slučaju da su Vam potrebne dodatne informacije rado ćemo Vam odgovoriti na Vaša pitanja putem maila, faksa ili telefona, a u svakom trenutku možete se informirati na našoj web stranici!

Naš cilj je pružiti stručne informacije u što kvalitetnijem i praktičnijem izdanju, za što će se posebno potruditi niz vrhunskih stručnjaka koje smo angažirali s obzirom na visoku razinu praktičnog i teoretskog znanja.
U ime cijelog tima Verlag Dashöfer d.o.o. zahvaljujem Vam na ukazanom povjerenju i srdačno Vas pozdravljam!

Ana Milobara, korisnička podrška
Tel. 01/46 55 107, Fax. 01/46 55 108
E-mail: ana.milobara@dashofer.hr; www.dashofer.hr

*Napomena:
Upravljanje podacima Pristanak na obradu osobnih podataka (tvrtka, adresa sjedišta, pravni oblik, ime, prezime, telefon, email, titula, položaj u tvrtki) od strane Verlag Dashöfer d.o.o. izdavačke kuće Draškovićeva 49, 10000 Zagreb, OIB: 92176483054 kao Voditelja obrade, u svrhu slanja informacija o proizvodima i marketinškim istraživanjima na razdoblje do opoziva korisnika. Svoju suglasnost korisnik može opozvati u bilo koje vrijeme slanjem zahtjeva u elektroničkom obliku na e-mail adresu Voditelja obrade: info@dashofer.hr ili slanjem pisanog zahtjeva na adresu sjedišta Voditelja obrade.

Verlag Dashöfer d.o.o. je registriran pri Trgovačkom sudu u Zagrebu, oznaka: Tt-05/4997-2 MBS:080525293.

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima