Verlag Dashöfer |  +385 1 4655 107

Delegiranje poslova i davanje učinkovitog feedback-a

Uvod

 

Vještine delegiranja su proporcionalne menadžerskoj uspješnosti jer omogućavaju Vaš razvoj i razvoj cijelom Vašem timu. Uspješni menadžeri razvijaju organizacijske vrijednosti i sisteme koji su neophodni za održivi uspjeh. Stavljanjem osobnih talenata u funkciju razvoja organizacije ona raste zajedno s pojedincem. Lideri vode iz onoga što jesu, a ljudi ih prate jer im vjeruju i osjećaju kako oni znaju kamo idu, a oni bi željeli tamo stići zajedno s njima.

Ako si postavite pitanje „ Je li lakše napisati sadržaj brošure koja promovira nove usluge koje ste vi razvili ili to prepustiti nekom od suradnika?“ Vi znate sadržaj izvana i iznutra i u snu možete nabrojati prednosti novih usluga i sve što je potrebno je da sjednete za računalo i počnete pisati. Pitanje je samo: Je li takav način razmišljanja korisno trošenje vašeg vremena? Ako taj posao napravite sami biti ćete brže gotovi. S druge strane, ako uložite napor i vrijeme kako biste taj posao delegirali nekom od svojih suradnika trebat će vam, doduše, više vremena, ali ćete pomoći članovima tima da rastu, razvijaju se i da počnu koristiti sve svoje potencijale. To je jedna od najvažnijih značajki delegiranja.

Namjena webinara je osvijestiti polaznike kako se proces delegiranja uklapa u obavljanje posla i ispunjavanje zadanih ciljeva. Naučiti kako identificirati različite načine delegiranja, kako primijeniti sve korake efikasnog delegiranja i dati jasne upute za uspješno obavljanje posla. Na seminaru polaznicima će se prezentirati kako ovladati vještinom jasne povratne informacije (Feedback).

Ciljna skupina

Webinar je namijenjen svima koji razumiju kako je efikasno delegiranje najvažnija osobina uspješnog menadžera i žele pospješiti svoju učinkovitost, zadržati ugodnu atmosferu u radnoj okolini, uspješno upravljati svojim vremenom i osjetiti blagodati dobre organizacije na svojim rezultatima. Seminar je namijenjen poduzetnicima i obrtnicima, voditeljima prodaje, voditeljima marketinga, glasnogovornicima, voditeljima ljudskih potencijala, voditeljima timova, voditeljima projekata i menadžerima ključnih kupaca.

DatumMjestoCijena  
26.4.2023Ispričavamo se, ali nije moguće naručiti seminar u ovom terminu

Pošaljite upit za novi termin radionice
170 Kn + PDVIspričavamo se, ali nije moguće naručiti seminar u ovom terminu

Pošaljite upit za novi termin radionice
 

Predavač

Mirta Škaljac, mag. oec.

Mirta Škaljac, mag. oec.

Nakon završenog magisterija ekonomije, upisuje postdiplomski studij Međunarodnih odnosa te završava Akademiju poslovne izvrsnosti Human Resource Mangement. Konzultantica je u području radnog prava, organizacije rada i pripreme za tržište rada. Sudjelovala je na brojnim predavanjima, konferencijama i projektima te je

Raspored seminara

Predviđeno trajanje webinara 9-13 sati

Kako kreiramo informacije i kako prenosimo informacije?

Kako osmišljavati i koncipirati zadatke?

Koja je razlika između zadatka i projektnog zadatka?

Kako stvarati odnose i komunikacijske kanale?

Kako uspješno delegirati zadatke?

Delegiranje kao nagrada, a ne kao kazna zaposleniku?

Kako provoditi kontrolu „bez kontrole“?

Izvještavanje i brifiranje- koja je razlika i kada primijeniti koju metodu?

Upravljanje prioritetima i vremenom- što je bitno, a što hitno? Gdje je granica?

Što delegirati, a što ne i kome?

Želite li u miru sutra pod pauzom na kavu? Kako da to i ostvarite?


Prijavite se. Pristup omogućen samo registriranim korisnicima.
Prijavite se.

Ostali seminari predavača:

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima