Verlag Dashöfer |  +385 1 4655 107

Osobna zaštitna oprema - Zaštita respiratornog sustava

Uvod

Stručnjaci iz područja zaštite na radu dobro znaju u kojim segmentima zaštite na radu je osobna zaštita oprema ključna za sigurnost na radu.
U kontekstu pandemije virusa COVID 19, mnoge teme i rasprave odnose se na rizike i zaštitu respiratornog sustava kako na poslu, mjestu rada, tako i u svakodnevnom životu.
Na tržištu osobne zaštitne opreme za zaštitu respiratornog sustava (dišnih organa) postoje različite vrste zaštitnih respiratornih maskica i pri nabavi istih potrebno je poznavati zahtjeve kvalitete i normi, mogućnosti upotrebe i održavanja, te prateću dokumentaciju za proizvod kao što je respiratorna zaštitna maska kako bi se osigurala maksimalna razinu zaštite radnika na mjestu rada.
Webinar je namijenjen poslodavcima, ovlaštenicima poslodavaca, povjerenicima radnika u području zaštite na radu, stručnjacima zaštite na radu, radnicima i svima ostalim zainteresiranim osobama koje žele znati više o zaštiti respiratornog-dišnog sustava na mjestu rada i u svakodnevnom životu.
Pravovremeno informiranje i edukacija radnika, veoma je važno za zaštitu zdravlja radnika i sigurnost na mjestu rada u kontekstu zdrave radne i životne okoline i nastavka uspješnog poslovanja.

DatumMjestoCijena  
27.8.2020ONLINE1199 Kn + PDVPrijavite se 

Predavač

mr. sig. Stanislav Topić

Magistar sigurnosti, trenutno zaposlen u KBC Zagreb na poslovima zaštite na radu i zaštite od požara. Provodi i osigurava organizaciju radnika za rad na siguran način iz zaštite od požara te programa osposobljavanja iz zaštite na radu, organiziranje i provedba evakuacije i spašavanja, praćenje ozljeda i profesionalnih bolesti, vođenje evidencija iz

Raspored seminara

Predviđeno trajanje webinara od 9 do 13 sati.

Program predavanja:

  • Respiratorni sustav i mehanizam disanja
  • Vrste rizika za respiratorni sustav
  • Razine zaštite respiratornog sustava
  • Aktualni načini zaštite respiratornog sustava općenito i u vrijeme pandemije
  • Respiratorna zaštitna oprema prema zahtjevima normi: HRN EN 14683:2014. - Kirurške maske – zahtjevi i metode ispitivanja; - HRN EN 149:2010. Zaštitne naprave za disanje -- Filtarska polumaska za zaštitu protiv čestica -- Zahtjevi, ispitivanje, označivanje,
  • Oznake na respiratornim maskama: - FFP1; FFP2 i FFP3,
  • Upotreba i održavanje respiratornih zaštitnih maski
  • Zahtjevi kvalitete i prateća dokumentacija u nabavi zaštitnih maski
  • Završna diskusija i rasprava
Prijavite se. Pristup omogućen samo registriranim korisnicima.
Prijavite se.

Ostali seminari predavača:

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima