Verlag Dashöfer |  +385 1 4655 107

Računovodstvo financijske imovine

Uvod

Namjena seminara

Znate li što je financijska imovina? Financijska imovina je svaka imovina koja je novac, vlasnički instrument drugog subjekta, ugovorno pravo da se primi novac ili druga financijska imovina od drugog subjekta ili razmijeni financijska imovina ili financijske obveze s drugim subjektom prema uvjetima koji su potencijalno povoljniji za subjekt, ugovor koji će se namiriti ili se može namiriti vlastitim vlasničkim instrumentima subjekta i predstavlja nederivativni instrument za kojeg će subjekt biti ili može biti obvezan primiti promjenjiv broj vlastitih vlasničkih instrumenata drugog subjekta ili derivativni instrument koji će se namiriti ili se može namiriti na način drugačiji od razmjene fiksnog iznosa novca ili druge financijske imovine za fiksni broj vlastitih vlasničkih instrumenata.

Ako niste sigurni da znate ili imate određene dvojbe o evidentiranju i iskazivanju financijske imovine  pridružite nam se na edukaciji i prođite s nama kroz računovodstvo financijske imovine. 

Radionica koja pruža individualni pristup, ugodnu atmosferu u malim grupama, mogućnost postavljanja pitanja prije i za vrijeme održavanja seminara.

U cijenu su uključeni:

  • materijali
  • certifikat o prisustvu na seminaru

Ciljna skupina

Edukacija je namijenjena  menadžerima računovodstva i financija, svima koji rade na poslovima računovodstva i financija te plana i analize, kontrolinga, interne i eksterne revizije.

DatumMjestoCijena  
19.6. – 20.6.2023Ispričavamo se, ali nije moguće naručiti seminar u ovom terminu

Pošaljite upit za novi termin radionice
170 Kn + PDVIspričavamo se, ali nije moguće naručiti seminar u ovom terminu

Pošaljite upit za novi termin radionice
 

Predavač

univ.spec.oec. Ivan Horvatić ovlašteni računovođa

Stručnjak bogatog iskustva iz područja računovodstva, financija i poreza s preko deset godina iskustva na pozicijama voditelja računovodstva i financija, eksperta iz područja računovodstva, financija i poreza društava čije poslovanje seže od realnog do financijskog sektora.

Raspored seminara

Predviđeno trajanje 19.6.2023., 15:00-16:45 sati i 20.6.2023., 15:00-16:45 sati

Prijem i registracija sudionika

Polazni okvir za računovodstvo financijske imovine:

  • Zakon o računovodstvu, HSFI /MSFI
  • Što su financijski instrumenti i financijska imovina
  • Početno i naknadno mjerenje financijske imovine

Radionica i odgovori na pitanja:

  • Evidentiranje
  • Razvoj i knjiženje
  • Porezni učinci svođenja na fer vrijednost 

Završna diskusija i rasprava

 


Prijavite se. Pristup omogućen samo registriranim korisnicima.
Prijavite se.

Ostali seminari predavača:

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima