Verlag Dashöfer |  +385 1 4655 107

Što je psihološka sigurnost na poslu i zašto je bitna?

Uvod

Koliko često se u poslovnom svijetu nađemo u situaciji gdje oklijevamo postaviti pitanje, dijeliti ideju ili iznijeti zaključak, bojeći se da će nas to označiti kao nekompetentne ili da nećemo biti saslušani? Ovo su klasični primjeri izazova s kojima se suočavamo u okviru psihološke sigurnosti na radnom mjestu. Psihološka sigurnost ključan je element koji omogućava svakom članu tima slobodu izražavanja bez straha od negativnih repercusija za njihovu karijeru ili položaj unutar tima.

Iako mnogi timovi teoretski promiču otvorenu komunikaciju i učenje iz grešaka, praktična primjena često izostaje. Samo deklariranje pravila i temeljnih vrijednosti kompanijske kulture, bez stvarnog življenja tih vrijednosti, neće dovesti do stvarnog osjećaja psihološke sigurnosti među zaposlenicima.

Na ovom webinaru zaronit ćemo duboko u ovo temeljno načelo koje oblikuje našu radnu motivaciju i produktivnost. Razmotrit ćemo kako pravilno uspostaviti i održavati okruženje u kojem svaki pojedinac može otvoreno dijeliti, učiti i rasti.

Ciljna skupina

Webinar je namijenjen voditeljima timova, direktorima, top menadžmentu i svim osobama na rukovodećim pozicijama kao i HR stručnjacima i zaposlenicima u HR-u.

DatumMjestoCijena  
6.5.2024ONLINE170 Kn + PDVPrijavite se 

Predavač

Dragica Merdžan mag.psih.

Dragica Merdžan je magistra psihologije s višegodišnjim iskustvom na području ljudskih potencijala. Radila je na razvoju leadership programa za managere, razvoju talenata, uspostavljanju HR procesa, na strateškom planiranju budžeta, educiranja zaposlenika i razvoju karijera. Radno iskustvo je stekla u bankarskoj industriji, gdje se istaknula

Raspored seminara

Predviđeno trajanje webinara od 09:00 do 13:00 sati.

Raspored predavanja:

  • Što je psihološka sigurnost i zašto je važna?
  • Kako preuzeti proračunati rizik?
  • Organizacijska kultura i psihološka sigurnost: Što kada zaposlenik pogriješi?
  • Kako povećati psihološku sigurnost na poslu?
  • A zašto bismo radili na povećanju psihološke sigurnosti ako rezultati ne pate?
  • Prosječni radni dan zaposlenika u timu s visokom psihološkom sigurnosti
  • Praktični primjeri: Ispunjavanje upitnika psihološke sigurnosti. Kakvo je stanje u mom timu, mojoj organizaciji? Koja su nam područja za napredovanje? Koji je prvi korak?


Prijavite se. Pristup omogućen samo registriranim korisnicima.
Prijavite se.

Ostali seminari predavača:

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima