Verlag Dashöfer |  +385 1 4655 107

Upravljanje karijerom

Uvod

Karijerom treba znati upravljati - do prije desetak godina dominantnu ulogu u razvoju karijere imale su kompanije koje su sukladno svojim strateškim planovima određivale koja su to znanja potrebna za njihov daljnji rast i razvoj, tako da su i svoje zaposlenike usmjeravale prema znanjima koja su im bila nužna za kvalitetno obavljanje posla.

Danas se situacija bitno promijenila. Tvrtka će i dalje svojim zaposlenicima omogućiti potrebnu edukaciju, ali planiranje karijere i njezin razvoj postaje osobna odgovornost svakog pojedinca.

To znači da ćete, ukoliko želite biti uspješni i konkurentni na tržištu, svojom karijerom morati upravljati kao s malim poduzećem. Znati koji je vaš cilj u razvoju karijere, koja su vam znanja potrebna da biste ga dosegli, kao i u kojem vremenskom razdoblju želite napredovati. Karijera nije posao. Posao je naša svakodnevna obveza, a karijera je proces koji ima svoju putanju koja se uobičajeno razvija u četiri faze. Hoće li ova putanja rasti ili padati ovisi samo o nama samima, našem ulaganju u znanje i osobni razvoj, planiranju i ciljevima koje smo si zadali.

Na webinaru, polaznici će naučiti kako harmonizirati strategiju razvoja tvrtke i razvoj karijere zaposlenih, kako odrediti ciljeve razvoja karijere, kako razvijati putanju karijere te kako prepoznati osobne potencijale i uskladiti ih s razvojem karijere.

Ciljna skupina

Webinar je namijenjen članovima uprava i izvršnim menadžerima u kompanijama, direktorima manjih i srednjih poduzeća, voditeljima odjela, timova i projekata te odjelu ljudskih resura te svima koji se žele profesionalno i osobno usavršavati.

DatumMjestoCijena  
19.2.2021Ispričavamo se, ali nije moguće naručiti seminar u ovom terminu

Pošaljite upit za novi termin radionice
1199 Kn + PDVIspričavamo se, ali nije moguće naručiti seminar u ovom terminu

Pošaljite upit za novi termin radionice
 

Predavač

dr. sc. Neda Fleur Janovski

Već deset godina djeluje kao trener poslovnih i komunikacijskih vještina. Održala je više od 300 otvorenih i oko 60 inhouse seminara na kojima je ukupno sudjelovalo 5015 polaznika. Sažimajući svoja poslovna znanja i dugogodišnje iskustvo kreirala je dvije vlastite metode učenja: Manageship® i RealityPracticeSituation® Autor je knjige Kôd uspjeha,

Raspored seminara

Predviđeno trajanje webinara od 9 do 13 sati.

Iz programa izvajamo:

  • Karijera vs. posao
  • Planiranje i upravljanje karijerom
  • Sustavi razvoja karijere
  • Životni ciklus karijere
  • Dominantne uloge u razvoju karijere
  • Faktori koji utječu na razvoj karijere
  • Što kada putanja karijere dosegne svoj vrh
  • Uloga managera u razvoju karijera zaposlenika
  • Osviješćivanje osobnih potencijala
Prijavite se. Pristup omogućen samo registriranim korisnicima.
Prijavite se.

Ostali seminari predavača:

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima